Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaro - čas těšení

Jaro - čas těšení

donne Básně » o Přírodě

Anotace: no, už se blíží

Vzbuď se má duše ospalá
ze zimního polobdění
příroda vešla do Jara
ptáci už hrdla procvičují
Nastala doba těšení -
na nový život co se dere
z lůna země
na všechny květy
sluncem prozářené
na křehké stonky
čerstvě vypučené
a jemně tak jemně
vánek mladé stonky hladí
I stromy oděly se do zeleně
Už nespi! Přivítej čas kdy
zelenou má láska, mládí
Publikoval(a): donne, 12.2.2019
Přečteno (286x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Clariss, C.I.F, Bezhlavý rytíř, Gaia., Desiré, děda včela, Mirastus, Makaveli, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti