Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

David z Florencie

David z Florencie

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Byl jednou jeden mladý pán do mramoru vytesán.
Všechny si ho obhlížely
I když z mramoru,byl smělý .
Přesto že ho všechny chtěly

on jedinou měl rád

Znáš Davida z Florencie?
Možná kousek v každém žije.
I když na svém náměstí je,
ta pravá tam taky žije.

Před ním stojí stovky let,
ani rok by nevzal zpět.
Na sebe se dívají,i když medůzou je ona,
láska se ale pozná
zamilovaným pohledem.
A proto na to s ohledem,
že jsme lidi ,nemějte srdce z mramoru
než odejdeme nahoru.
Dejte lásce trochu času,vždyť svět není jen z mramoru
Publikoval(a): Skol, 12.2.2019
Přečteno (85x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti