Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nový začátek

Nový začátek

donne Básně » o Životě

Anotace: Zde už jde o částečnou realitu

Uplynul dlouhý čas
co jsme šli každý jinam
najednou jsi tu zas
a já se rozpomínám -
míval jsi v očích zář
co dokázala odzbrojit
Teď stojíme tu já a ty
přišel ses omluvit
abych tě zpátky vzala
Z očí ti pokoru a něhu čtu
já slabá jsem tak slabá -
tvým svodům opět podlehnu

Přecházím z temnoty
zase do naděje
a má ruka v dlaních tvých
jak osika se chvěje
Tak tedy ano - nový začátek
a vše je odpuštěno
Zas budu vyhlížet tě od vrátek
a marně volat tvoje jméno
Publikoval(a): donne, 11.2.2019
Přečteno (181x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Bezhlavý rytíř, Lindos, Klarineb, Mirastus, Desiré

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti