Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mi. Do střední školy jsem jezdil jak parní lokálkou, později i motoráčkem. Jó, to byly časy!!.
12.2.2019 10:48 | děda včela
Email:
Heslo: