Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach z létaní

Strach z létaní

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: Strach z výšek, strach z pádu

Tenkrát nad jezerem Karačaj
mi turbulence naháněly strach
a nepomohl ani pečený toast
prokládaný marinovaným lososem
nepomohl mi ani ruský čaj
ani dezert sypaný kokosem.

Bála jsem se,
že spadneme do toho jedu
a budeme se topit jako v medu
se topí baklawa,
a neměla jsem koho chytit za ruku
a koho naposledy políbit,
tak jsem se zakousla do nanuku
a doufala, že se mi případně
ta smrt bude nakonec líbit.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 10.2.2019
Přečteno (96x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Gaia., Mirastus, Lindos, Klarineb, Desiré

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 09:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti