Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Starý dům

Starý dům

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Na jedné skále stál krásný dům,
v tomhle tom domě stál starý stůl,
k tomuhle stolu dvě židle zas ,
jedna je pro mě druhá pro Tebe zas

Vím že zůstane prázdnou,já budu tu dál
pro Tebe vždycky rád bych tu stál.
Odpusť mi prosím co píšu tu zas
Raději zemřít, to šlo by mi snáz,

než vzdát se té naděje , že můžu Ti psát
Publikoval(a): Skol, 10.2.2019
Přečteno (119x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti