Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na pláži

Na pláži

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Proč ze spánku teď ukrádám si?
Snad není tohle konec krásy,
když skončilo to něžné snění
spánek se v bdění mění.

Přesto představím si,
na pláži hrát si s čímsi .
Přijdu blíž a pozoruju,
z oblázků jak sestavuju
Tvůj monogram do písku
Zvládneš to můj notýsků?

Až příště spolu sedneme si,
vedle sebe pod nebesy
A já Ti básně předčítán......
Publikoval(a): Skol, 9.2.2019
Přečteno (114x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti