Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květinko smutno je mi

Květinko smutno je mi

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Už bez Tebe nechci být,ani verše nejdou mi.
Moje Květinko jak moc smutno je mi.
Bojím se probudit, že nebudeš tu zase,
s hlavou v kadeřích a krásně útlá v pase.

Vysoká akorát aby tančili jsme spolu.
Hledím do očí Tvých ,spadnu z toho dolů.
Až tohle budeš číst, máš rozpálené líce.
Rád bych je pohladil,ale nemohu už více.

Raději políbit aspoň lehounce ,jen na tvář.
Mám ten sen vyložit,a pořídit si snář?
Nemusím, vždyť výklad znáš i sama,
do postýlky uloží Tě zase Tvoje máma.
Publikoval(a): Skol, 8.2.2019
Přečteno (183x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 05:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti