Chrámová okna
Chrámová okna
Anotace: Za snem svým vyšla jsem...
Chrámová okna
Za snem svým vyšla jsem do chrámu,
na jedné straně okna do nebe ,
na druhé postavy duchů.
Měsíček svítil do oken,
lucerna v dlani,
v srdci mém
obloha před svítáním...
Na rudém kostýmku ani skvrnka,
z výstřihu prosvítá má bílá košilka,
střevíce rudé klapou po podlaze,
duch nemá stíny na obraze.
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 7.2.2019