Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Schody

Schody

Puris Básně » o Lidech

Anotace: ...

žaluziemi schodů
ani nevím kolik
jich vlastně je
scházím a vcházím
z domova a domů
je to pravidlo
jinak to nejde
budu moc ráda
když mi pomůžeš

všechno pomáhá
když vezmeš tašku
ale hlavně
když se mnou jdeš ...
Publikoval(a): Puris, 7.2.2019
Přečteno (133x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 19:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti