Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Aspoň telefon

Aspoň telefon

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Asi se zblázním ,vždyť slyšel jsem hlas.
Hlas mé krásky z dálky ,kdy uslyším zas?
Telefon zvoní a ten krásný hlas,
nikdo tam není ,je hluboko v nás.

S každým tónem hlasu který slyším,
jsem němý v úžasu,ještě když Tě vidím.
Jak ve snách z paměti Tě lovím,
co krásko Tobě ještě povím?

Ach tolik je krásy kterou cítím s Tebou.
Až v zádech mrazí,a ruce zase zebou,
hned poté horko podlomí mi nohy
tu sílu neunes by mnohý.

Klečím před Tebou a prosím smilování,
prosím přijmi mně má krásná Paní?
Cítím se jak uštkla by mně zmije ,
jsem zoufalý a setkání zas kdy je?

Zítra? Pozítří? vždyť do hodiny umru.
Kdo vyzná se v citech chumlu?
Jsem zbitý jak vzali by mne holí,
Snad smrt milosrdná za oběť mne zvolí.
Publikoval(a): Skol, 7.2.2019
Přečteno (145x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti