Dvoření
Dvoření
Když se mladík slečně dvoří
kam se jen ta slůvka noří?
I když mladík láskou hoří,
dojdou k srdci,nebo k moři?
Já bych se dvořil rád,
I když nejsem zrovna mlád.
I když jaro daleko je,
kde se berou tyhle zdroje?
Ze srdce mi jenom prýští,
o skálu se asi tříští.
Jak u šachů mi dává Dáma pat ,
nemůžu couvnout,nemůžu ani stát
Jestli půjdu dál, budu asi sťat
Publikoval(a):
Skol, 6.2.2019