Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdo je ta růže

Kdo je ta růže

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Víš proč má růže trny?
Když se jich dotkneš,proč ty trny brní?
Proč rudá je až oči přecházejí?
Proč tou krásou se jenom ústa chvějí?

Ta růže utrhnout jde pouze
jen jednou při té touze.
A to navždy a opatrovat v skrytu.
Další kdo trhat chtěl, taky byl tu.

A dát ji všechno co jen přát si bude
pak ta růže obšťastní i chudé
svou září a neskonalou krásou
ti co netrhali ,jenom tiše žasnou.
Publikoval(a): Skol, 5.2.2019
Přečteno (183x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Adminak

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 08:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti