Přání k narozeninám...
Přání k narozeninám...
Anotace: Jedno takové netradiční přání k narozeninám...
Venku křupe sněhový poprašek
studený vítr zpívá po pláních
nastává čas pro vyslání přání
ať se velký smutek změní v malý hrášek
přeji si aby se ti navrátila síla
z bílých peřin jsi vstala jako víla
a úsměvy rozdávala zase jako dřív
kéž dokážeš pevně stát na nohách svých
Vivaldi v presto rytmu jasně zní
věřím že po temné noci se jednou rozední
a já tu stojím se srdcem na dlani
kéž ti dám sílu a slovy tě nezraním....
přeji ti ať nezabloudíš na své cestě
někdy je tak spletitá a obtížná
kéž tvé plíce rozezvučí zběsilé žestě
věřím že Bůh našemu úsilí požehná....
Publikoval(a):
Klarineb, 5.2.2019