Obloha
Obloha
Anotace: Krasné noci,když obloha září
Nad hvězdnou oblohou
přemýšlím
ona ví o čem sním
Měsíc
do prostoru září
tmu rozetíná
Září I světélka
zlatá
na obloze rozsetá
V hvězdném obsazení
s oblohou souznění
mluví
Hvězdy si povídají
tajemství znají
prý je uchovají
Obloho hvězdná
budu ti věrná
věrná snům
hvězd pokladům
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.2.2019