Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jenom snění

Jenom snění

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Jak mám spát když mám Tě plnou hlavu?
Mám se kát?Asi změním stravu.
I když potom postava se změní,
stejně neznám její snění.

Vysoký blonďák, na břiše pekáč,
v zoufalství navštívit kdejaký sekáč.
Myslím že v tanečních byl frajer,
To nedám i kdybych se krájel .

Tak jaký má být ? Bohatý až hanba?
To nedám , to není žádná sranda.
Budu sám sebou a zkusím to trochu,
tak seber se konečně hochu.

Je tak úžasná že názor na mě změní?
A dost, vždyť neznám její snění.
Chtěl bych být princem ,ale jen zbrojnoš jsem a ona dívka spanilá
I jediným pohledem by mě zabila.

Vždyť tolik chci ? Jen jedno vlídné slovo.
Co zíráš na mně stará moudrá sovo?
Chci se jí vlichotit ,to že sobecká je touha?
Marné zoufání a myšlenka jen pouhá.

Jak žít s tím mám že zavržen jsem od ní,
mám jen starý plášť a trochu snění o ní.
Jak těžké je říct že přeji Ti onoho,
Když srdce mi říká :Přece běž do toho

Je to boj života a zase je tu snění,
v tom snu říkám jí, že se všechno změní,
řeknu jí slůvko jen ....přijde souznění.
Je to jen sen ,je tu zase bdění
Je to jen sen a probudím se z cela,
kéž aspoň políbit jednou by mě chtěla..

a zas a znova Don Quijot říká svoje slova....
Publikoval(a): Skol, 4.2.2019
Přečteno (186x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti