Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Taky to tak bude

**Taky to tak bude

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: ..z jedné staré knihy..nebo taky ne..ale určitě to zažijeme..

~~~~~~~
ten dnešní den
je sluncem zalitý
honem se rozvinou
květy zavitý
v některém kvítku
se ještě spalo
proto se slunce
víc rozesmálo...

pilní jsou mravenci
pilné jsou včely
pilní jsou pavouci
prý jíst by chtěli
všichni co létají
dnes dají si pozor
a nikdo nemá
nad loukou dozor...

rozkvetl vlčí mák
chrpa kopretina
a u kapličky zvonky
i růže planá
vlahý déšť krápe
a vánek fouká
kdo sedí na lavičce
ten se kouká...

pes štěká v dědině
slepice kdákají
z jedné hory na druhou
holky halekají
před dlouhým tunelem
zahoukal vlak
já tu krásu budu
vždycky jen milovat...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 2.2.2019
Přečteno (118x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Bezhlavý rytíř, Polux Troy, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 20:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti