Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas medzi nami

Čas medzi nami

Ten čas je medzi nami.
Tam, hľa, pod jedlami
doteraz tam stojí.

Ja nie raz, tisíckrát
šepkal som: mám ťa rád.
Do ihličia v chvoji.

Popichané ústa
slovko nevypustia.
Čo bolo to bolo.

Prišla si tam len raz.
Odišla si skoro.
Veľmi skoro.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 2.2.2019
Přečteno (123x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Desiré, Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti