Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prozření

Prozření

Vím, že mám oči slepené
jak opilec po špatném spánku,
a všechno, co teď nesnáším,
jsem kdysi miloval.

Výrazy, špatně volené,
trefují mojí vlastní branku,
proč mě to nebolí, vám nepovím,
rytíř už nejsem, natož pak král.

Sám sebou odsouzen k nejvyššímu trestu...
Publikoval(a): godhand, 1.2.2019
Přečteno (78x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Doradolanska, Mirastus, děda včela, Desiré

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti