Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Létavice

Létavice

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Romantika

Letěla kometa,na nebi zazáří,
jak vlasy havraní na modrém polštáři
Letěla do dáli,
mohu ji sledovat jenom tak z povzdálí,

Tak jako krásný cit jen jednou v životě
víc tě už nepotkáme jak kotě na plotě.
Koťátko mazlivé chce moji obranu,
já rád mu nabídnu v náručí ochranu

Nedám Tě nikomu kdo by Ti ublížil
S tím bych se děvče mé nikdy už nesmířil
Tak jako kometa u mne jen chvíli jsi
Kdo tobě odolá , koťátko vyber si
Publikoval(a): Skol, 1.2.2019
Přečteno (137x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 21:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti