Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaro

Jaro

Juliška Básně » o Přírodě

Anotace: Krásný jarní den.

Sluneční svit každé ráno,
omývá mi obličej.
Není to doslova tak bráno,
stává se z toho můj každodenní obyčej.

Ráno mám vlasy spletené,
jako hnízdo ptáčka.
Usmívám se vesele,
nejsem žádná plačka.

Ptáčci venku zpívají
a naše kočka přede.
Ospalí pak bývají
a k pelechu nás vede.
Publikoval(a): Juliška, 26.2.2011
Přečteno (971x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti