Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pokrok

Pokrok

Mirastus Básně » Smutné

Anotace: Když se dobrým sluhům umožní stát se zlými pány, aby poddaným ubírali svobodu a lidství...

Iluze rozkvětu
všechno je na netu
zavřete školy
zisk dusí planetu
pod hrozbou resetu
roztáčí ruletu
slepeckou holí

na nebi antény
geny jsou zmateny
z neznámých polí
spálené kořeny
velbloudy za ženy
za lásku kameny
koho to bolí

symboly statusu
bídy a luxusu
na další směnce
za život v poklusu
mínusy bez plusu
na konci pokusu
urny a věnce

modlitby anděla
z rozvalin kostela
dozněly tence
a duše bez těla
nad žárem popela
ovládla umělá
inteligence.
Publikoval(a): Mirastus, 31.1.2019
Přečteno (317x)
Tipy (60) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Do-sna, MaCH007, Hedullinn, Alena Trnavská, Bindig, J.F.Julián, 1a, GabrielleT., Jikra
ikonkaKomentáře (18)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 22:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti