Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A naposledy

**A naposledy

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..jedna nalezená v archívu..

~~~~~~~~~~
Aspoň ve snu
mi pusu dej
a už mi prosím
nikam neodcházej
i ve snu se těžce
cesta hledá
já vím že nazpět
se vrátit nedá
/ať se mi aspoň zdáš/
že budeš má kapela
já tvoje písnička
byl jsi má láska
mám tvoje psaníčka
tak jsem ti i já
o mé lásce psala
a každé písmenko
jsem políbila
nebo slzou pokropila
a pak jsem se
do nového dne
probudila.

Tak aspoň ve snu
mi pusu dej
a už mi prosím tě
/a prosím naposledy/
nikam neodcházej.
Děkuji.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 31.1.2019
Přečteno (77x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti