Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi..

Jsi..

Skol Básně » o Lásce

Anotace: Sotva žena

Jsi úžasná jak bylina
po které se usíná
Jsi nádherná jak růže květ,
Ten pocit nechci nikdy zpět
Jsi zábavná jak jarní tůň
s tím už nehne ani kůň
Jsi rozmarná jak víla v lese
s tím už nikdo neotřese
Publikoval(a): Skol, 31.1.2019
Přečteno (267x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 06:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti