Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touhou nebo volbou

Touhou nebo volbou

Claire Tinkova Básně » o Lidech

Anotace: stejně jako být či nebýt, žít či nežít, člověk přemýšlí, proč říkat ano nebo radši zvolit ne....z pochybnosti vede světlo...

Být je něčí touhou,
obyčejnou nespoutanou volbou?
Být i celý svět sladký jako med,
co naplní tvé prázdno vždy a hned.......

Květina, ta dobře ví,
co se bez zeptání smí.
Jak jen umět říci ne,
když vůně kvítí
zahřeje srdce mé stejně jako tvé....

Jak jen umět říci víc,
když jedině touha prozradí víc?
Jak jen umět říci víc,
když toužím pokoušet svůj hřích......
aniž bych upadla,
aniž bych pochopila,
aniž bych okusila
v čem to všechno tkví.

Ach.....ano sladce zní
a když to zní,
tak se to i smí.......nebo ne?!
Stokrát ano, stokrát ne,
co nezkusím nikdy nemůže být mé
a tohle musí býti mé!
Stejně jako tvé.........
Publikoval(a): Claire Tinkova, 29.1.2019
Přečteno (116x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Bezhlavý rytíř, Desiré, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti