Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Freudovská

Freudovská

Čeříš moje vody
doposud vcelku klidné-
s lehkou dávkou ironie.

Naliju Ti čistého vína
ještě před tím, než z mého klína
budeš číst.

Rychle, ať nevystydne
svařené víno s plátkem pomeranče
a hrstkou hřebíčku.

Snad vztekem nerozbiješ tu skleničku,
bývá to se mnou někdy bída,
ale ta sklenička je v tom nevinně.

Sice zatím ještě pátrám po tom,
kdo vlastně jsem,
ale jedno vím jistě - umím mít ráda.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 27.1.2019
Přečteno (107x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Desiré, slunečnice69, děda včela, Bezhlavý rytíř, Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti