Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lidé

Lidé

Mám ráda prosté lidi,
co nederou se k moci
jimž pokora je vlastní
jež jsou prostě šťastní.

Lidé, kteří nemají vily a paláce
lidé, kteří řádně chodí do práce
co nadevše milují svou drahou rodinu
a užívají si i svou poslední hodinu.

Bez nich by svět nebyl světem
ale pouhým bojištěm šílenců,
kteří by pro moc udělali cokoli.
Publikoval(a): Jera_lu, 27.1.2019
Přečteno (195x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, děda včela, Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 09:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti