Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ukaž mi způsob

Ukaž mi způsob

Ukaž mi způsob
jak následky mých činů
pozmění sled událostí
v mém příštím životě

jsem muž oddávající
se ležérnímu stylu žití,
který rád spočívá ve svých
niterných myšlenkách,
všeobklopující samotě

a tak tě prosím, ukaž mi
způsob jak své sny zhmotním
proměním ve skutečnost,
která mi nebude cizí

neboť realita trhá
mou duši na kusy
kdo jest slepý
nechť znova
jasně vidí…

ale ze všeho nejdřív
mi však ukaž způsob
jak dát nový dech
tomuhle nesmyslnému
takzvanému bytí
Publikoval(a): Makaveli, 27.1.2019
Přečteno (154x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, donne, Bezhlavý rytíř, Polux Troy, Marcone, slunečnice69, děda včela, Gaia., Klarineb, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti