Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O třech vlčátkách

O třech vlčátkách

Fender Annie May Básně » Srandovní

Anotace: nevím jestli je to srandovní :DD moje mluvní cvičení z osmý třídy :DDD paní učitelka mi ani nevěřila, že sem to složila já :)

Bylo, nebylo, za devatero paneláky
a devatero obchoďáky,
se rozkládala lesní říše
a v ní, malá polorozpadlá chýše.

Žila v ní rodina vlků,
stará vlčice a plnmo zlobivých vnuků.
Olda, Jarda, a Tonda.

Jednoho rána se s babičkou něco stalo,
vlci však nevěděli, co by se s tím dělat dalo.
Vyběhla ven jako kalenná střela,
neboť v létaku slevy uviděla
a než se vlčata vzpamatovala,
vlčice už dávno nakupovala.

Druhý den brzkého rána,
když se vlčata probrala.
Ozvala se za dveřmi veliká rána
a klika se jim urvala.
"SAKRA!SAKRA!BUCHYY BUCHYY!!!"
ozvalo se za vraty
a vlčata, ty neposluchy
byla zpocená až na paty!

Takové zvíře ještě neviděli
a modlitbičku svou si pěli!
Co když je to čert, co tam stál?!
Každý z vlků se velmi bál!

Třetí den a babička se nevrací,
vlci s kozlem však čas neztrácí!
Byl to kozel, co hledal střechu nad hlavou.
Teď všichni hrají mariášek a mají hlavu bolavou.

V chaloupce voní grog a rum,
venku kulky létají neustále.
Myslivci se střílejí bum, bum
a nikdo neví co bude dále!
Vlčice vtrhne do svého domu,
alkohol?karban? nevěří tomu!!
Nalejí jí trochu groku,
k opilosti už jen trochu.
Hrají až do hodiny raní,
z jejich hry se už nikdo nevymaní!!!
Publikoval(a): Fender Annie May, 25.2.2011
Přečteno (820x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Moninka1010, ZENITZERO666

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti