Vločky v krajině ticha
Vločky v krajině ticha
Vločky vítám
v krajině ticha
dopadají na mne
Vítr zní
vločky mu marně
vzdorují
Mě vítají
vloček tisíce
chladí a zpívají
Nic nepředčí
ty pocity
ticha a svobody
Jsem součástí
přírodních mocností
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.1.2019