Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skopičiny

Skopičiny

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Život tropí hlouposti.

Žena tvrdí, že mi věrná,
pokud zahla, tak ať zčerná,
nikdy nelže, ani trošku,
proč teď zírám na černošku?



V lůžku šeptám Zdeno, Zdeno,
měl bych asi baštit seno,
ráno prchám jak ji vidím,
oslem jsem, když se tak stydím.
Publikoval(a): Psavec, 25.1.2019
Přečteno (94x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Květka Š., Bezhlavý rytíř, Polux Troy, Gaia., Mirastus, děda včela, Makaveli, Marcone

Spodek

Stránka generována 2.5.2024 00:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti