Mít v duši klid
Mít v duši klid
Mít v duši klid
Nic nového už nehledám.
Smůlou jsem celá oblepená.
Jen klid na duši mít a
srdce ,co krvácí do fáče
zabalit.
Krůpějky krve mé smáčí
zemi a slzy zdobí moji
tvář.Už nechci nic jen
v duši mít klid a sluncem
se nechat hřát.
Smůlou jsem oblepená
moje slzy se koulí bůh
ví kam.Srdce krvácí a
duše k nebi stoupá.
Už nechci nic jen v duši
klid a sluncem se nechat
hřát.
Publikoval(a):
slunečnice69, 25.1.2019