Déšť pocitů
Déšť pocitů
Anotace: kapky...nebo..slzy...
Do deště se ráda dívám,
Jak oblaka tiše pláčou,
Jejich slzy tajně chytám,
Když ty kapky po skle tečou.
Jdu si sama, spíš pro sebe,
a v okolí, nic nevnímám,
přitom vzpomínám na tebe
znovu tě tiše proklínám,
Pohlédnu na nebe,
pořád se sebe ptám,
proč mi to dech bere?
Když tě jen sotva znám.
Když nad tím přemýšlím,
je to jak příběh nekonečný,
Do očí se ti bojím podívat,
neb čekám jen pohled odvržený.
Avšak věčně to trvat nebude,
všechno musí jednou skončit,
Žádná pohádka asi nebude,
Zašeptané miluji tě, musí stačit.
Snad jen na konec už čekat mužem,
kdy pohledem si řeknem sbohem,
a do svých světů půjdem zpět,
a dáme si snad oddych na pár let.
Na vše co se stalo či ne zapomenout,
nechat to jen v mém srdci planout.
Jako moje tajné přání...
Publikoval(a):
only-me, 25.2.2011