Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skály a plátky růže

Skály a plátky růže

Do tvrdosti
skal
svůj osud
vytesal

Po plátcích růží
se klouží

Ptajíc se
křídel holubic
co chtít víc

Ptají se
zda
jejich hřích
dál
skotačit jim bude
na dlaních
Publikoval(a): kopretina7777, 23.1.2019
Přečteno (84x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 23:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti