Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Aktuality z Babišistánu

Aktuality z Babišistánu

Půlka lidí za špatné lano táhne
neví že nás do propasti stáhne
druhá půlka jen nečinně přihlíží
trpí tím že tento stát je plný lží

Stát kde korupce kvete
kde spravedlnost vystřídal chaos
kde tisk hlásá jen jeho volte
ačkoliv dráždíte hnízdo vos

Vosí hnízdo které přináší osud s režimem
kéž se prozřetelnější generace dožijem
Publikoval(a): Bukowski jun., 22.1.2019
Přečteno (76x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 14:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti