Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tma

Tma

only-me Básně » Láska ... zklamání

Anotace: tma, temnota... u srdce...na očích...

Už padla noc,
tajemná paní,
ochránce i zabiják,
nevinných laní.

Padá tma,
též na mé oči,
klamou mě smysly,
svět se mi točí.

Temnota padá
i na mé srdce,
co Tě postrádá,
čím dál tím více.

Ve tmě bloudím,
snažím se nalézt,
slzami se brodím,
nechávám je téct.
Publikoval(a): only-me, 25.2.2011
Přečteno (188x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bad Monkey, koala-pancake, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti