Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mráz mě svírá

Mráz mě svírá

Mráz mě svírá

Jak strašně srdce bolí
když mráz ho svírá a
všude je tma láska umřela.

Na lásku už nevěřím vždyť
tvé rty jen samé lži říkaly.

Naději ve štěstí jsem hluboko
do země pohřbila.Srdce bolí
mráz ho svírá a všude okolo
jen tma.

Duše umírá vše jsem pohřbila
když tys rány zasadil.

Po schodech do nebe stoupám
tam někde snad slunce hřeje.

Andělé mi ruku podají,bolest
v mém srdci utiší.Duši nešťastnou
do bělostných obláčků uloží.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.1.2019
Přečteno (53x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti