Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zklamal jsi

Zklamal jsi

Lů Ca Básně » Láska ... zklamání

Anotace: O zklamání...

Nechápu co se to děje, kam tohle všechno spěje.
Divnej pocit mám, vím že na všechno zůstaneš sám.
Tohle ti patří nemáš ubližovat, nestalo by se to kdyby ses uměl chovat.
Na každou své city hraješ, a za rohem se nám tam směješ.

Zklamal jsi mě o to víc, už neznamenáš pro mě nic.
Myslíš si o mě že jsem coura, teď chlapečku budu pro tebe noční můra.
Takhle sis to přál sám, teď už nejsi velký pán.

Neboj se tvůj čas přijde, snad štěstí ti trochu vyjde.
Ty máš tak velké štěstí, že ti nikdo nedal pěstí.

Neboj se sám na to doplatíš, pak poznáš co jsi ztratil.
Vůbec víš co je to láska? Stebou je to jako velká sázka.
Když jí ztrátíš půjdeš dál, jiná se objeví nám ses jen smál.
Minulost už nevratíš,
Sám na to teď doplatíš.
Publikoval(a): Lů Ca, 22.1.2019
Přečteno (207x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 06:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti