Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Básníkova Revoluce

Básníkova Revoluce

Oblaka jsou bez otěží
nesněží ale mrzne
nostalgické pero píše
po papíře
rychle - mršně
básně plné recese

deprese co nezná konce
otevírám staré skříně
vídám stejno stejné
bíle kosti
co proměňuji
na kostlivce
A já vím, že tahle skříně
a mé břímě
nevezme mě


do Narnie


A proto vstávám - židle vrže
separace pera v ruce
na papíře nový název
veršovaná demonstrace
k podaní mé demise


nová múza
nový koncept
Basníkova revoluce
Publikoval(a): Adminak, 21.1.2019
Přečteno (66x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 6.6.2024 18:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti