Krásné v láhvi
Krásné v láhvi
Když dotkl jsem se rtů tvých,
a když ty neucukla jsi od těch mých,
já citil se jak v sedmém nebi,
srdce silně rozbušilo se mi..
Já vrátil bych to veškeré dění,
klidně vše, i za cenu, že by to bylo jen snění.
já poprvé bál se tě vůbec dotknout,
i když vím, že nechceš naše životy protnout,
nechci, ale aby se to hned vše zahodilo,
chci aby se ta chvíle, to vše vratilo..
Je to sice jen bláhové, bezvýznamné přání,
a vím, že je to jen asi moje zdání..
Vše co bylo asi jen zavřít do láhve,
a vše to ukončit náhle...
Publikoval(a):
MartyTox, 25.2.2011