Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Padlá láska

Padlá láska

Ve stínu ženy leží muž,
tělo od krve a v srdci nůž.
Bledé tváře, oči blázna,
jediná ho měla ráda.

Vrba nad tělem se tyčící,
zná tu pravdu hnijící.
Ten jenž láskou rozkvétal,
srdce sketě odevzdal.

Oči záští planoucí,
brázdil řeky tonoucí.
Jedno slovo, jedná rána...

Už je konec, už je čas.
Za lásku svůj život dal.
Publikoval(a): Miborrow, 14.1.2019
Přečteno (255x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 04:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti