Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každý by chtěl...

Každý by chtěl...

- - - Každý by chtěl... - - -

Někdy...

Někdy být
chtěl bych němý
raději
než mluvit o svých citech

A někdy chtěl bych slepý být
raději
než vidět slzy zla
kanout v litrech

A někdy chtěl bych být
hluchý
raději
než slyšet myšlenky co vedou ke zbláznení

A někdy...

Někdy je náhlý spánek
to čiré probuzení...
Publikoval(a): Adminak, 11.1.2019
Přečteno (110x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., LadyLoba Romana, Remy M. Manniac, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, děda včela, Mirastus, Klarineb, Makaveli, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti