Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milostná

Milostná

Psavec Básně » o Lásce

Anotace: Přepadla mě něha.

Milenko moje, poklade,
jsi jako růže v zahradě,
růže, co trny ztratila,
láskou ses milá opila.

Získal jsem krásnou bohyni,
poklekám před tvou svatyni,
můj šepot vroucí žadoní,
k lásce tě milá nakloní.

Zlíbám ti něžný nosíček,
rtíky, též každý prstíček,
pak v pevném našem objetí,
starosti navždy odletí.
Publikoval(a): Psavec, 11.1.2019
Přečteno (252x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Remy M. Manniac, Bezhlavý rytíř, Květka Š., děda včela, Mirastus, Makaveli, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti