Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

chybí mi Hemingway

chybí mi Hemingway

jímá mě pocit déjavu
jako bych už tu
někdy byla
a tady
a tam
a támhle taky

v jeho očích
v jeho těle
v jeho době
s jeho myšlenkou
střízlivou i vožralou

jakobych už někdy
seděla v tý
dobře míněný putice
a vychutnávala
Verlainův absinth
a snila

chybí mi loď
vychutnat tak na ní
death in the afternoon
když paprsky slunce
škádlí moje víčka

chybí mi Hemingway
a chybí mi dětství
a ze všeho nejvíc
chybí mi moudrost
zatímco venku
sněží jak v pekle
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 10.1.2019
Přečteno (76x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Adminak, Makaveli, Bezhlavý rytíř, Gaia., děda včela, Klarineb, Mirastus, Lindos, Polux Troy
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti