Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úspěšný básník?

Úspěšný básník?

Bezhlavý rytíř Básně » ?nezařazené?

Anotace: Před rokem mi to tady znechutila jedna malá plagiátorka, od Vánoc mě štve chování jednoho autora, který tu je chvíli. Doufám, že se v básničce pozná a dojde mu, že nejsme na závodech. Že nebude medaile ani diplom za nejvyšší počet tipů. Díky za pochopení.

před pár lety ještě skládal Lego
teď si na básničkách honí ego
nick vybral si pěkný, jméno známé
a hned po úspěchu, zdá se, prahne

když díla má málo oceněná
dostane nápad, on problém nemá
vždyť s průměrem se už smířit nechce
pár dalších nicků založí lehce

svým básním přidá supertipy
doufá, že se z nich stanou hity
snad ke štěstí mu tohle stačí
a jeho sny jsou o dost sladší

nechci tu kázat o morálce
plujeme všichni v jedné bárce
ta loď však nabere hodně vody
když přivřeme oči před podvody
Publikoval(a): Bezhlavý rytíř, 10.1.2019
Přečteno (295x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Jikra, J.F.Julián, kopretina7777, Remy M. Manniac, Květka Š., Psavec, Adminak, Gaia., děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti