Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Plně souhlasím s Mírou.
10.1.2019 14:01 | děda včela
Tož vítej, mladý básníku, a že těch Damoklových mečů by se našlo... Nechci radit, ale možná bych to trochu zkrátil a odlehčil rýmy, aby tam byly jakoby mimochodem, pak se to líp čte. Bod za myšlenku dám a budu se těšit na další, M.
10.1.2019 9:28 | Mirastus