Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Okno a z jahod

**Okno a z jahod

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ---(:-)---

~~~~~

Mít okno plné jahod
záclonu z kopretin
pod oknem kvete růže
co jemně vrhá stín
do stínu teď si sedá
ten motýl kouzelný
a někoho prý hledá
je ale tajemný.

Jakoby trochu šeptal
že čeká na lásku
když uslyšel tu dívku
jak říká "bělásku"...
pak rozevřela dlaně
a vyzve motýla
proč není celý bílý
tak jak ho viděla.

Sice jen na obrázku
jednoho kreslíře
on zapomněl i barvy
a to je k nevíře
tak půjčila mu rtěnku
povídá kresli dál
obrázek do červena
se jahodově smál...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 9.1.2019
Přečteno (102x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Bezhlavý rytíř, děda včela, slunečnice69, Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti