Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šetříme

Šetříme

Děda žatecký Básně » ostatní ...

Anotace: o zdražování

Šetřím,šetříš,šetříme
na vodě i plynu,
musíme též našetřit
i na elektřinu.

ČEZ nám letos prospívá
lépe nežli vloni,
manažerům do žoků
tečou milióny

Ceny musí vyrovnat
s vyspělými státy,
jenže my tu žijeme
jen s českými platy

Povězte mi lidičky
cosi počnem zítra,
manažeři budou chtít
ještě lepší jitra.
Publikoval(a): Děda žatecký, 25.2.2011
Přečteno (163x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, ZENITZERO666, Ružka

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 18:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti