Za branou
Za branou
Čas, zbarví vlasy
do běla
Pro co žijeme
odpoví Bůh
až opustíme
živých vzduch
Vše pomine
smrt se dotkne
našich těl
S tváří
hladkou,nebo zvrásněnou
dál budeme
za branou
vždyď poslové
neznáma
přijdou
Odejdeme bez majetku
pro Boha nazí
s nahou duší
Posuď Bůh
co bude dál
srdce mluv
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.1.2019