Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsměv si mi vzal

Úsměv si mi vzal

Úsměv si mi vzal

Měsíc se po obloze brouzdá
usínám sama.Srdce mi krvácí
už na lásku nevěřím.Vzal si
mi naději i úsměv.Zbyl jen
pláč.

Měsíc se po obloze brouzdá
polštář smáčený slzami mám.
Už na lásku nevěřím úsměv i
naději jsi mi vzal.

Měsíc se ukládá ke spánku
začíná svítat.Srdce mi krvácí
nůž jsi zabodl hluboko.
Proč jsi to udělal.

Bolest je veliká vše jsi
mi vzal.Už na lásku nevěřím
Jen nevím proč jsi to udělal.

Věřila jsem Ti přesto že tě
znám.Dala jsem nám šanci a
tys mi srdce rozerval.
Publikoval(a): slunečnice69, 7.1.2019
Přečteno (69x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, Klarineb, Makaveli, děda včela, Lindos

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 16:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti